Sök aktivitet 👉

Dansa utan krav

Veronica Bergan, i Stockholm (+1 orter)
Längd
60-90 minuter, anpassas efter önskemål
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse (+2 starter)
Längd
60-90 minuter, anpassas efter önskemål
Eventtyp
Aktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse (+2 starter)
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Dansa utan krav

Dansa utan krav är en evidensbaserad metod som nu finns runtom i hela Skandinavien. Jag har själv träffat över 1000 deltagare genom detta arbete och har sett och upplevt vilken otrolig stor effekt det kan ha på människors välmående.

På en Dansa utan krav workshop ligger fokus på rörelseglädje och kravlöshet, inte prestation eller hur det ser ut. Dansklassen innehåller uppvärmning, samarbetsövningar, koreografi och avslappning. Vi influeras av olika dansstilar och testar eget skapande på ett enkelt och kravlöst sätt. Det är lustfyllda klasser där fokus ligger på närvaron i dig, snarare än på övningarna i sig. Vi avslutar med att reflektera tillsammans kring vår upplevelse.

Du lär dig verktyg för att ‘droppa ner’ från huvudet och bli mer närvarande i egen kropp. Vi utforskar hur vi kan använda dans, andning och rörelse för att släppa på spänningar, stress och oro och ge plats till nya härliga sensationer. Det är en workshop där vi genom dansen lär känna oss själva bättre och lär oss hur vi kan ta mer plats i egen kropp. Dansa utan krav är ett strålande praktiskt exempel på hur vi kan använda dans för att stärka vår fysiska och mentala hälsa.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 starter

Enligt överenskommelse

  • Aktivitet
  • Stockholm

Kontakta för mer information

  • Aktivitet
  • Sverige

Målgrupp

För vem är den här aktiviteten?

Denna aktiviteten passar alla oavsett ålder, erfarenhet och fysiska förutsättningar då vi rör oss utifrån våra egna förutsättningar och dagsform.

Aktiviteten är extra lämplig ungdomar eller vuxna som kan uppleva stress, oro, ångest eller andra utmaningar såsom nedstämdhet, trötthet, höga krav på sig själva eller ensamhet. Men värt att nämna är Dansa utan krav en perfekt aktivitet för vem som helst som vill känna på de positiva effekterna av dans och gemenskap!

Användning: perfekt för företag, skolor och instutiotioner, privata grupper och publika evenemang som vill främja hälsan med en upplyftande och givande aktivitet.

Innehåll

  • Fokus: Rörelseglädje och kravlöshet, inte prestation.
  • Innehåll: Dansuppvärmning, Samarbetsövningar, Koreografi, Avslappning
  • Dansstilar: Influeras av olika stilar och eget skapande på ett enkelt sätt.
  • Närvaro i kroppen snarare än perfektion i övningarna.
  • Avslutning: Gemensam reflektion över upplevelsen.
  • Verktyg: Tekniker för att bli mer närvarande i kroppen, släppa spänningar, stress och oro.
  • Mål: Lära känna sig själv bättre och ta mer plats i egen kropp.
  • Effekter: Stärker både fysisk och mental hälsa genom dans.

Kostnader

Prisförslag fås vid att kontakta Veronica Bergan via interesseanmälan. Priset varieras beroende på gruppstorlek, om det är privata grupper eller företag samt om kund vill boka 1 workshop eller ett paket med flera tillfällen.

Aktivitetens startdatum med ort eller om den är online: Tillgänglig alla dagar i veckan på begäran. Utgår från Stockholm, kan resa runtom i landet vid framförhållning.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Dansa utan krav. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Veronica Bergan

Exempel på sammanhang där mina aktiviteter är perfekt:

Mitt namn är Veronica Bergan och jag är verksam som danspedagog, yogalärare och kreatör. Mitt liv kretsar kring kreativ utforskning, närvaro och att hjälpa människor hitta mer njutning, självkärlek och kraft genom rörelse. Jag brinner för att skapa uppslukande upplevelser...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Veronica Bergan

Highlights