Sök aktivitet 👉

F1 simulator

Längd
1-3 timmar
Längd
1-3 timmar
Vill du veta mer? 🤗

Video

Beskrivning

En F1 simulator i Stockholm utöver det vanliga

På V-Racing i Stockholm finns en av världens bästa racingsimulatorer – VRS-01 Racing simulatorer, byggd av V-Racing i Sverige. Det är samma typ av simulator som riktiga F1-förare använder. Världens bästa förare tränar i simulatorer inför varje GP-tävling och nu finns möjligheten för dig att göra detsamma. Den här är upplevelsen för alla som vill känna hur det känns att köra en Formel 1-bil.

Provkörningen sker i världsmästarskapsbilen Mercedes W12 på Monza banan i Italien. Banan har inscannats med 3D-kamera så att det stämmer 100% mot den riktiga banan. Simulatorn är utrustad med F1-ratt och pedaler samt ett rörelsesystem som gör att cockpiten rör på sig när du kör och därför känns varje gupp och ojämnhet på asfalten. Framför dig har du en fyra meter (!) bred skärm med 170 graders synfält för att maximera realism.

År 2021 körde Valtteri Bottas en varvtid på under loppet på 1:24.827 i den här bilen. Kan du slå det? Inte helt omöjligt! Det har gjorts förut på V-Racing. Du får löpande feedback/tips av instruktörer för att förbättra din prestanda och sänka varvtiderna.

Innehåll

    • Kör Formel 1-bil i en av världens mest avancerade simulatorer
    • Upplev berömda Monza-banan
    • 3D-scannad vägbana – känn varje gupp och ojämnhet
    • Kör i världsmästarskapsbil Mercedes AMG F1 W12
    • Professionella instruktörer
    • Detaljerad teoretisk genomgång + 30 minuters effektiv körning
    • Varje förare får tillgång till varvtider och varvtelemetri (detaljerad info om hastighet, växlar, gas och broms)

Företagsaktiviteter/grupper 3-15 personer

V-Racing är ett perfekt ställe att besöka om ni vill kombinera din nästa konferens eller event med en rolig aktivitet och teambuilding eller ta en fartfylld eftermiddag med spännande F1 körning tillsammans med arbetskomraterna. En teamaktivitet som kollegorna kommer att minnas!

Upplägg

Det finns olika upplägg för aktiviteten... äntligen en individuell tävling för bästa varvtider och flest körda varv, eller lagtävling, där ett bra teamsamarbete är nyckeln för att köra över mållinjen först!

Provkörningen börjar med en utförlig teoretisk genomgång. Vi går genom simulator och berättar om bilens egenskaper; vi lägger upp en strategi för en lyckad körning på Monza och går sedan igenom grundläggande körteknik för att få ut det mesta av körningen. Därefter ät det dags för provkörning, där man får löpande feedback från våra instruktörer för att förbättra körtekniken och varvtiden.

Efter avslutad körning går vi genom varvtider och kollar på telemetri. Varje förare får en certifikat på genomförd körning och en V-Racing VIP paddock pass. Förarna får också en länk till en webbsida där man får tillgång till samtliga varvtider och telemetri från körningen.

Varför välja Virtual Racing Sweden AB?

Populär aktivitet

Adrenalinhöjande

Perfekt för företag

Målgrupp

Privata personer samt grupper/företagsgrupper mellan 2-15 personer.

Kostnader

995 kr per tim och simulator.
Större sällskap får rabatt.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om F1 simulator. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Virtual Racing Sweden AB
Vretengsborgsvägen 19
126 30 Stockholm

Virtual Racing Sweden AB

Vi på V-Racing har ett brinnande intresse för motorsport, med grundvision av att göra motorsport mer tillgänglig. Därför strävar vi alltid efter att tillhandahålla en upplevelse som är så realistisk som det kan bara vara. Vi tar virtuell bilsport väldigt...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Virtual Racing Sweden AB

Highlights