Beskrivning
Lär dig göra den perfekta pastadegen
Vill du tillbringa några speciella och roliga stunder med dina vänner eller kollegor? På vår pastaskola får du lära dig hur du gör den perfekta degen till färsk pasta. Följ med oss i denna roliga aktivitet som passar alla och visa din förmåga att göra spaghetti och tagliatelle som du kan ta med dig hem och smaka med din familj. I slutet av aktiviteten kommer du att njuta av en för- och varmrätt som du måste planera i förväg med restaurangpersonalen.
Målgrupp
Stora och mindre företag som vill köpa en trevlig teambuilding aktivitet för sina anställda.
Kursens ledare
Gianluca Tognon är en italiensk näringslärare, talare, entreprenör och tidigare docent vid Göteborgs universitet. Han började sin karriär som biolog och tillbringade 15 år både i Italien och sedan i Sverige. Han har varit involverad i flera EU-forskningsprojekt och har omfattande arbetat och publicerat om sambandet mellan kost, livslängd och kardiovaskulär risk under hela livslängden och studerar också potentiella interaktioner mellan diet och gener. Hans arbete om Medelhavskost i Sverige har citerats av många tidningar världen över, bland annat bland Washington Post och The Telegraph. Som talare har han blivit inbjuden av Harvard University och det italienska multinationella livsmedelsföretaget Barilla.
Schema och pris
Man kan välja ett av de följande datumen:
September
6 – 8 - 12 – 13 – 15 – 19 - 20
Oktober
3 – 4 – 6 – 10 – 11 – 27 - 31
November
1 – 3 – 7 – 8 – 10 – 14 – 15 – 28 - 29
Aktivitetens pris:
1095 SEK/gäst (minst 6 gäster)